Kennismaking!!

Persoonlijke aanpak

Werkwijze weddingplanner. De organisatie van een bruiloft is een tijdrovende zaak en het is niet altijd eenvoudig om daar zélf tijd voor in te ruimen.

Misschien geldt dat ook voor jullie. Het is ook mogelijk dat jullie niet precies weten hoe je die droombruiloft kunt realiseren. Omdat je de juiste wegen niet kent of omdat je aparte wensen hebt. Maar één ding is zeker: deze bruiloft moet absoluut onvergetelijk worden! Wij bieden de ideale oplossing. Een oplossing die je veel kopzorgen bespaart. Wij nemen je niet alleen veel zorgen uit handen maar creëren bovendien een perfect op jullie afgestemd feest. Want ieder bruidspaar is uniek en verdient een unieke bruiloft.

Kennismaking

Samen met het bruidspaar ‘ontwerpen’ wij de perfecte bruiloft; groots en romantisch of juist bescheiden en gezellig. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn ervaren, zitten boordevol leuke ideeën en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Bovendien kun je er op vertrouwen dat een door The Wedding Planner verzorgde bruiloft onvergetelijk is en dat mensen het er later nog vaak over zullen hebben.

Onze werkwijze

Tijdens een (kosteloos en vrijblijvend) kennismakingsgesprek worden al jullie wensen in kaart gebracht. Wil je een speciaal thema? Heb je een bijzondere locatie op het oog?  Alles is bespreekbaar.

Daarnaast maak je tijdens dit gesprek uitgebreid kennis met de persoonlijke weddingplanner die de gehele organisatie gaat verzorgen. Op basis van jullie wensen gaan wij aan de slag. Altijd met een neusje voor iets bijzonders en altijd uitgaande van de smaak en voorkeuren van het bruidspaar.

werkwijze

De gehele organisatie uitbesteden of alleen de ‘lastige’ onderdelen?
The Wedding Planner kan jullie ook helpen als de bruiloft al (gedeeltelijk) is georganiseerd. Door de laatste zaken op elkaar af te stemmen of door bijzondere accenten aan te brengen. In overleg met het bruidspaar is het mogelijk om op dé dag als ‘ceremoniemeester’ op te treden om alles, voor of achter de schermen, in goede banen te leiden zodat jullie ontspannen kunnen genieten.

Samen met het bruidspaar ‘ontwerpen’ wij de perfecte bruiloft

Wij gaan zeker niet over één nacht ijs en bieden altijd diverse alternatieven. Tijdens het organisatietraject overleggen wij regelmatig met alle betrokkenen.

The Wedding Planner heeft één doel: de bruiloft precies zo te laten verlopen als jullie je hadden voorgesteld: feestelijk, perfect verzorgd en nét even anders dan anders.