Je wilt dat alles op rolletjes loopt, op de dag van je leven. Dus ook het vervoer. Een passende trouwauto met chauffeur brengt het bruidspaar van huis naar het stadhuis en van het stadhuis naar de feestzaal. Soms zitten er ook ritjes bij van en naar de kerk en van en naar de foto-locatie. Hoe leuker de auto, hoe mooier de foto’s.

Uiteraard kiest ieder bruidspaar een vervoermiddel dat bij ze past. Wie van hip en anders houdt, zoekt een lelijke eend, een kever of een Volkswagenbusje. Hou je van snelheid? Dan zorg je voor een open sportwagen. Een degelijk stel zal een limousine bestellen of een oom met een glimmende slee vragen om de chauffeursrol op zich te nemen. Wil je met de hele familie in een bus? Huur dan een leuke oldtimer-touringcar.

Een echtpaar dat elkaar leerde kennen op de manege zal kiezen voor een koets met paarden en de stewards die voor elkaar kozen, gingen met een luchtballon naar de feestzaal.
Heel bijzonder was ook het bruidspaar dat met een schuitje van het gemeentehuis naar de receptiezaal vertrok. Zij zaten letterlijk in de huwelijksboot.

Denk ook aan het vervoer na afloop van het feest. Heb je veel gasten die na de festiviteiten met een taxi naar huis willen? Informeer het taxibedrijf dan van tevoren. Dan ben je er zeker van dat er genoeg chauffeurs beschikbaar zijn. Moet de hele schoonfamilie naar hun eigen dorp verderop? Huur dan van tevoren een bus. Veel voordeliger dan een taxi en nog gezellig ook.

Vervoer