Mijn naam is Jeanne Dijkman en sinds november 2004 ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand oftewel BABS.
Dit mooie beroep houdt in dat ik met veel plezier huwelijken en partnerschapregistraties voltrek. In de gemeente waar ik werkzaam ben heb ik al ruim 400 huwelijken en partnerschapsregistraties mogen voltrekken.

Zelf ben ik al heel wat jaren gelukkig getrouwd met mijn man Cor en ben in het rijke bezit van 4 fantastische kinderen. Tijdens mijn werkzaamheden tot nu toe stonden contact met mensen
en creativiteit bij mij altijd al centraal. Sinds mijn werk als trouwambtenaar heb ik het gevoel dat voor mij alles op zijn plek valt van wat ik zo graag doe. Vandaar dat ik deze mooie werkzaamheden verder wil uitbreiden.

De verscheidenheid in mensen en daarmee in het werk is het mooiste aan dit beroep dat ik met groot plezier uitoefen. Toch zijn er momenten dat ik denk dat het nog mooier kan. De tijd die nu beschikbaar is voor de voorbereiding op een ceremonie is niet voor alle paren voldoende om er het maximale van te maken. Graag wil ik dan ook samen met een paar kijken naar de mogelijkheden om er een nog persoonlijker en daarmee vollediger verhaal van te maken dan nu mogelijk is.

Jeanne Dijkman